Parterapi

 

Parterapi, hvad og hvorfor?

Parterapi er at værne om sit forhold, sig selv og/eller familien. Med parterapi siger man ja til at ville gøre en forskel, en forskel der vil kunne mærkes i dagligdagen, ved middagsbordet, i kommunikationen, i sexlysten og i kærligheden.

Parterapi er for alle forhold! Det handler om at få luftet ud, turde lette hjertet og sammen finde ud af, hvad der skal til for at tage et skridt videre. Spørgsmålet der ofte ‘stilles er ”lad os se om vi kan få det bedre sammen end vi allerede har nu” eller er børnene lige flyttet hjemmefra og I mere eller mindre skal til at lære hinanden at kende igen.

I Parterapien finder I jeres redskaber til at arbejde med eksempelvis hverdagskonflikter, skænderier, misforståelser og uenigheder, opdragelse og delebørn. Det kan være alt lige fra ensomhedsfølelse til jalousi og mangel på tillid, tryghed og romantik.

Det kan også være at en eller begge personer i forholdet, mangler nærvær og kærlighed, kvalitetstid eller følelsen af at blive hørt og anerkendt.
Manglende sexlyst, fantasier eller utroskab og åbne forhold, er alt sammen noget som kan være svært at sige højt og tale om men er ikke desto mindre nogle emner som fylder meget og kan være befriende at få snakket igennem.

I mange forhold har hver part noget med i bagagen som kan påvirke samhørigheden, det kan være drømme, erfaringer, illusioner eller håb om hvordan lige netop dette forhold skal se ud. Det sker dog en gang imellem at disse drømme ikke bliver en realitet og her kan parterapi også hjælpe jer til at finde en løsning sammen.

Terapien er i hyggelige og trygge omgivelser

Jeg tilbyder også terapi til følgende konstellationer og dilemmaer:

Individuel terapi

Vil du gerne opnå mere glæde og kærlighed i relationen til dig selv. Mere bevidsthed omkring dig selv og dine behov i dit kommende forhold

Sammenbragte familier

Bedre kommunikation. meninger omkring fælles/delebørn. Roller og tidligere relationers del i familien.

Jalousi og utroskab

Hvordan kommer du/I videre? Få luftet ud.

Vedligehold af parforholdet

Øve kommunikation, vær nysgerrig på hinanden og jeres udvikling.

Par med børn

Husk hinanden og værn om hinanden, både som par og som forældre. børn gør som vi gør og ikke nødvendigvis som vi siger, dette gør mange ord overflødige.

Kommunikation og sex

Få sex og sensualiteten frem igen. Gå på opdagelse i hinandens sexualitet

Skilsmisse

At skilles med ligeværd og byde det nye velkommen

Få et uforpligtende tilbud til en session

Ring til mig på telefon 2729 2100  eller skriv en besked via kontaktformular hvis du har spørgsmål omkring parterapi

Certificeret Terapeut

Addresse

Sønderlundsvej 104
7000 Fredericia

Find mig her

© Copyright - stauningwarberg.dk